Seguretat en línia


Una de les activitats bàsiques de cada projecte eTwinning consisteix a treballar la seguretat en línia. Es tracta que els alumnes siguin conscients dels perills de navegar per internet sense una adequada educació digital. Per a assegurar-nos que han assolit els continguts hem fet un qüestionari amb Kahoot. Alguns dels aspectes treballats han estat: Puc navegar per internet sense el permís dels meus pares? Què he de fer si qualcú em demana una foto meva? He de compartir les meves contrasenyes? Quines característiques ha de tenir una bona contrasenya? Com he d'actuar si qualcú m'insulta a internet? He de compartir la meva informació personal a les xarxes socials? Què he de fer si un desconegut contacta amb mi? Com he d'actuar si assetgen un company meu a internet? M'he de creure tota la informació que trob a la xarxa?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

'Mission to (Twin)Space' obté el Segell de Qualitat Europeu

Història en cadena (I)