Projecte 'Visit my town': Segell de Qualitat Europeu

 


El projecte col·laboratiu Visit my town, desenvolupat al llarg del curs 2017-2018 amb els alumnes de 6è de primària, ha obtengut el Segell de Qualitat Europeu, reconeixent així l'excel·lent feina que es realitza al Col·legi Beata Francinaina Cirer.

Segons el Servei Nacional de Suport, el nostre centre escolar «ha sido galardonado con el Sello de Calidad Europeo por el excelente trabajo realizado en el proyecto "VISIT MY TOWN" de eTwinning. Esto significa que su trabajo, el trabajo de sus estudiantes y el de su centro ha sido reconocido al más alto nivel europeo. [...] Asimismo, su proyecto aparecerá en un sitio especial del Portal europeo en www.etwinning.net. Muchas felicidades de nuevo por haber conseguido este gran premio».

A través d'aquest projecte, els alumnes de 6è feren de guies turístics d'Inca i mostraren alguns dels seus monuments, entitats, fàbriques i menjars típics. Després de decidir de què volien parlar, feren una investigació, escriviren un guió i, finalment, s'enregistraren interpretant els diàlegs que havien preparat emprant l'anglès, el català i el castellà.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

'Mission to (Twin)Space' obté el Segell de Qualitat Europeu

Història en cadena (I)