El projecte 'Visit my town' obté el Segell de Qualitat

 

El projecte col·laboratiu Visit my town, desenvolupat al llarg del curs 2017-2018 amb els alumnes de 6è de primària, ha obtengut el Segell de Qualitat d'eTwinning, reconeixent així la bona feina que es fa al Col·legi Beata Francinaina Cirer.

Segons el Servei Nacional de Suport, Visit my town ha estat un «proyecto con 6 países participantes, con unas actividades bien planificadas en un calendario, con unas instrucciones y objetivos claros y detallados. Está integrado en el currículum de inglés y en menor parte en el de ciencias sociales y se trabajan algunas de las competencias clave tales como la competencia lingüística y la digital, principalmente».

A través d'aquest projecte, els alumnes de 6è feren de guies turístics d'Inca i mostraren alguns dels seus monuments, entitats, fàbriques i menjars típics. Després de decidir de què volien parlar, feren una investigació, escriviren un guió i, finalment, s'enregistraren interpretant els diàlegs que havien preparat emprant l'anglès, el català i el castellà.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

'Mission to (Twin)Space' obté el Segell de Qualitat Europeu

Història en cadena (I)