El projecte 'ePals' obté el Segell de Qualitat


El projecte col·laboratiu ePals, desenvolupat al llarg del curs 2017-2018 amb els alumnes de 5è de primària, ha obtengut el Segell de Qualitat d'eTwinning, reconeixent així la bona feina que es fa al Col·legi Beata Francinaina Cirer.

Segons el Servei Nacional de Suport, el projecte ePals «ha puesto en contacto al alumnado de 5º de primaria de la escuela de primaria Col·legi Beata Francinaina Cirer (Mallorca) con alumnos de un centro de la República Checa. El trabajo conjunto ha sido, según muestra la documentación y las evidencias del proyecto, motivador e ilusionante para los participantes, que han afrontado el currículum siendo protagonistas del proceso de enseñanza-aprendizaje. Destaca por las numerosas oportunidades de comunicación para el alumnado a través de diversos medios, como los foros».

A través d'aquest projecte, els alumnes de 5è intercanviaren diverses produccions analògiques i digitals a partir de diversos temes proposats pels mestres. Els objectius del projecte perseguien oferir als alumnes oportunitats per a comunicar-se com en la vida real, desenvolupar les destreses de lectura i escriptura i les competències digital i social, aprendre aspectes del país soci i fer amistat amb estudiants estrangers. Tot això, emprant sempre l'anglès com a llengua vehicular.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

'Mission to (Twin)Space' obté el Segell de Qualitat Europeu

Història en cadena (I)